ÎNCĂ UN ORAȘ DIN ROMÂNIA UNDE PLĂTEȘTI CU CARDUL CĂLĂTORIA CU AUTOBUZUL

Written by on 14 January 2019

Te urci în autobuz fără grijă că nu ți-ai plătit călătoria. O poți face cu cardul bancar direct în mașină. Nu, stai liniștit, nu se întâmplă în București.

Una din băncile importante din România și un procesator de plăți online au lansat sistemul de plată cu cardul în autobuzele din Cluj-Napoca.

În acest moment, Clujul intră în gașcă la capitolul ăsta cu AradBrașovIașiRâmnicu VâlceaTimișoara și Sibiu.

Plata cu cardul se va putea face cu ajutorul unei aplicații numită 24pay, care poate fi găsită în Google Playsau App Store. Mai ai nevoie de înrolarea unui card Visa sau Mastercard și treaba este rezolvată.

Poți să-ți plătești călătoria în trei feluri: 1. prin aplicația 24pay, secţiunea Transport public, 2. prin apropierea telefonului de simbolul NFC de pe afișele 24pay din mijloacele de transport în comun și 3. prin tastarea codului de 4 cifre de pe afișele 24pay care sunt în autobuze.

Potrivit companiei care gestionează aplicația, 24pay a ajuns până acum la peste 70.000 de utilizatori. În medie, în fiecare zi sunt realizate peste 2.500 de tranzacții prin care sunt cumpărate bilete online pentru transportul în comun.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Șerby Radio

a radio with style

Current track
TITLE
ARTIST

Background