BeatItPunk lansează Back & Forth

BeatItPunk, unul dintre proiectele producătorului dance de origine turcă Ilkay Sencan, lansează piesa Back & Forth.

BeatItPunk este unul dintre proiectele speciale ale lui Ilkay Sencan. Producătorul a lansat acest proiect paralel pentru a putea experimenta cu diferite stiluri muzicale, considerând că numele Ilkay Sencan este deja asociat unui anumit stil de muzică, cea dance.

Originar din Istanbul, Ilkay Sencan, producătorul de muzică dance, s-a remarcat anul trecut odată cu remixul cu Burry Soprano al piesei Mary Jane. De atunci, meritele sale au fost recunoscute online de sute de mii de fani. Descoperit și lansat prin intermediul platformei Lithuania, care a susținut artiști precum KVSH și Gaullin, Ilkay Sencan este considerat una dintre cele mai mari revelații din muzică turcă a ultimului deceniu.
 
Artistul a anunțat de asemenea lansarea noului său single, „Do It”, prin Sony Music Germany. Viitorul club hit este o refacere a piesei „My Neck, My Back” a rapper-ului Khia, piesa ce a avut un succes impresionant în industria muzicală internațională. „Do It” este lucrată cu un beat în stilul G-House și armonii ce vor da nimic mai mult decât dependență! Afirmarea lui Ilkay Sencan în industria de muzică dance este din ce în ce mai adâncă, iar lansarea noului său hit „Do It” va aduce cu siguranță multe emoții și nopți de dans în jurul lumii. Piesa este acum lansată prin Sony Music Germany!


 

Ilkay Sencan – DO IT

661 total views, 15 views today