Irina Rimes este special guest la concertul „The Motans Grand Concert”

Written by on 02/04/2019

Irina Rimes va cânta ca invitat special la „The Motans Grand Concert”,primul concert de anvergură din cariera lui Denis Roabeș, artistul The Motans. Evenimentul va avea loc pe data de 31 mai, la Arenele Romane, iar Irina va face parte dintr-un show suprarealist, un adevărat spectacol de sunete, simțuri și senzații. De asemenea, în deschiderea concertului, spectatorii o vor putea asculta pe Lucia. În cadrul acestui eveniment organizat în parteneriat cu Lidl si powered by KISS FM, Denis își propune să creeze o punte între artă și societate, între fantezie și realitate.

Pe data de 31 mai am marea plăcere să cânt alaturi de colegul, prietenul și fratele meu mai mare pe aceeași scenă, la <The Motans – Grand Concert>. Vă așteptăm cu mare drag să cântăm împreună!”,spune Irina.

Născută în Republica Moldova, Irina a început să cânte de pe vremea când era doar o fetiță. După ce a participat într-o celebră competiție muzicală, Irina Rimes și-a dat seama de talentul ei înnăscut de a compune piese. Astfel a început să își scrie propriile melodii și să se dezvăluie cu adevărat publicului.  Single-ul ei de debut, „Visele”, a urcat pe poziția #1 în toate topurile comerciale din România.

Irina Rimes este prima artistă din România care a scris nu una, ci două trilogii muzicale: „Iubiri Secrete” și „Trilogia II”.  Pe lângă faptul că își compune toate piesele proprii, artista scrie și pentru mulți alți artiști consacrați în România cum ar fi INNA, Antonia sau Andra. 

În 2017, Irina lansează primul ei album, „Despre El”. Bazat pe poveștile și trăirile personale ale artistei, albumul conține 10 piese, completate de un scurt –metraj. „Bandana” feat. KillaFonic, „Bolnavi amândoi”, „Cosmos”, „Octombrie Roșu” și „Eroii pieselor noastre” sunt piesele ce alcătuiesc scurt-metrajul albumului. Toate cele 5 melodii au avut rezultate spectaculoase atât pe platformele digitale, cât și în topul „YouTube Trending”, iar  single-ul „Bolnavi Amândoi” s-a clasat pe locul I pe radio și pe TV. 

2018 marchează debutul Irinei ca jurat la „Vocea României”, precum și lansarea celui de-al doilea album al artistei, „Cosmos”, o colecție de 12 piese lansate sub formatul unei cărți-album ce nu conține doar un simplu CD. Cartea prezintă un set de poezii scrise de Irina însăși, însoțite de o serie de fotografii exclusive cu artista. Irina Rimes este un artist complet, ce a reușit să cucerească inimile românilor de pretutindeni.  

Din playlist-ul „The Motans Grand Concert” nu vor lipsi piesa de debut „Versus” , care a devenit un adevărat fenomen pe piața muzicală, „Înainte Să Ne Fi Născut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarată piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube. The Motans a reușit de-a lungul timpului să creeze o conexiune aparte cu publicul, nu doar prin magia muzicii și a versurilor, ci și a imaginilor pe care le împletește perfect, dăruind experiențe în care oricine se poate regăsi.

Biletele pot fi achiziționate de aici: https://bilete.themotans.com/

Piesa „Versus” a înregistrat, până în prezent, peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube. 

„Înainte să ne fi născut”, piesa cu aproape 11 milioane de vizualizări pe YouTube, a avut o ascensiune rapidă, a ocupat locul 1 în topurile radio încă din prima lună, unde a rămas timp de mai multe săptămâni la rând.

„My Gorgeous Drama Queens” este primul album The Motans și a fost lansat pe 7 martie 2018. Printre piesele incluse pe album se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și „Weekend”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Șerby Live

a radio with style

Current track
TITLE
ARTIST

Background