Kazka lansează remixul Plakala [R3HAB]

Written by on 02/04/2019


Kazka, trupa ucraineană care e pe val inclusiv la noi în țară, lansează un nou remix, Plakala [R3HAB].

Piesa anului, aceasta este distincția pe care a primit-o „Plakala” din partea M1 Music Awards în 2018! Succesul ei este atestat și de faptul că a reușit să intre în Top 200 iTunes și să fie pe locul I în Shazam Ucraina și pe locul al optulea la nivel mondial. Clipul piesei este urmărit de peste un milion de ori pe zi, iar Kazka a lansat și varianta în limba engleză a acestui fenomen, intitulată Cry. Piesa se regăsește și în primele 20 de poziții în top Shazam România și este în urcare, iar pe YouTube cumulează deja 190 de milioane de vizualizări.

Kazka este o trupă ucraineană care interpretează muzică u-pop cu elemente electro-folk. De-a lungul timpului, membrii ei s-au remarcat prin arta lor curajoasă, pentru că ei cred că frumusețea fiecăruia dintre noi constă în ceea ce ne face unici. Singurul lucru obligatoriu este să ai încredere în tine, să îți urmărești visurile cu pasiune și să ai în vedere împlinirea lor. Cei trei artiști care formează Kazka știu că miracolele chiar se întâmplă pentru că, la urma urmei, însăși această trupă este un vis împlinit.

Sasha are un timbru vocal unic. De profesie avocat, ea și-a dorit dintotdeauna să fie artistă.

Dima cântă la fluier și și-a descoperit marea pasiune pentru instrumentele de suflat și cele folk la o vârstă foarte fragedă. La rândul lui, cel de-al treilea membru al trupei, Nikita, cântă la mai multe instrumente.

Valoarea trupei a fost recunoscută de-a lungul timpului, iar membrii ei au primit numeroase cuvinte de laudă: “breakthrough of the year”, în 2018, din partea M1 Music Awards și “discovery of the year”, din partea Golden Firebird Music Awards.

Printre cele mai notabile performanțe iTunes se numără #1 în Ucraina, Bulgaria, Belarus, Kazakhstan și Rusia, #2 în Moldova și Tajikistan și #19 în Letonia.  


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Șerby Live

a radio with style

Current track
TITLE
ARTIST

Background