Nou single: Dara lansează „La costum”, o piesă sensibilă alături de un videoclip captivant

Written by on 11/03/2019

Cel mai recent single al Darei, „La costum”, vorbește despre faptul că în dragoste nu există limite sau reguli, iar filmările pentru clip au fost unele foarte solicitante pentru artistă. „Filmarile pentru “La Costum” au fost o experiență diferită de tot ceea ce am trăit anterior pentru că am simțit multă durere pe set” spune ea râzând. „Sforile care mă dirijează îmi strângeau mâinile, picioarele și îmi limitau mișcările extrem de mult. După filmare, am rămas cu ceva răni și vânătăi, dar asta a contribuit la crearea unei imagini foarte autentice”, povestește Dara, care s-a lăsat pe mâna celor de la NGM Creative pentru realizarea acestui videoclip. De asemenea, Loops Production este creditat cu producția videoclipului.

Muzica: Denis Roabeș (The Motans), Dara, Alex Cotoi, David Ciente

Text: Denis Roabeș (The Motans), Dara

Producție: Alex Cotoi, David Ciente

Noua piesă a Darei este făcută în colaborare cu The Motans, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai ei. „La Costum, la patru ace, cu multe reguli – dragostea mea nu e așa. Ea nu poate fi cumpărată si nici ținută într-o colivie. Sunt radicală în toate deciziile din viata mea, chiar și atunci când iubesc tare. Pot să dau tot, mai puțin libertatea mea. Am scris piesa împreună cu The Motans, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai mei, care a știut să traducă multe dintre emoțiile mele în text.” declară ea.

Artista s-a lansat la Global Records cu single-ul „Istoria unei fete”, după „Fie ce-o fi”, colaborarea cu artiștii Carla’s Dreams, INNA și Antonia. Ea a devenit cunoscută în Republica Moldova, împreună cu echipa YouBeSC Creative Institute, cucerind publicul de acolo în urma participării la Selecția Națională pentru Eurovision. În primăvara anului 2018, Dara a lansat single-ul „Mii de ori”, iar în toamnă, „Înapoi”, o colaborare cu alt DJ.
 

DARA – Istoria Unei Fete | Videoclip Oficial

Dara cu INNA, Antonia si Carla’s Dreams – Fie ce-o fi (Official Music Video)

DARA – Mii de Ori | Videoclip Oficial

alt DJ feat. DARA – Inapoi | Videoclip Oficial

104 total views, 3 views today


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Șerby Live

a radio with style

Current track
TITLE
ARTIST

Background