Roxen lansează clipul piesei „Ce-ți cântă dragostea”

Written by on 13/11/2019

Roxen, artistă Global Records, lansează videoclipul piesei „Ce-ți cântă dragostea” – o piesă care vorbește despre dependența dată de iubirea care apare neașteptat în viață și care este asemenea melodiilor ascultate „pe repeat”.

Piesa vorbește despre primele momentele ale îndrăgostirii, când partenerii nu știu exact ce se va întâmpla între ei, dar își imaginează cum ar putea să devină realitate o poveste de iubire între ei. „Filmările pentru clipul piesei „Ce-ți cântă dragostea” au durat două zile, iar mie mi-au plăcut mult cadrele din parcul de distracții. Eu și Andrei (băiatul din clip) ne-am cunoscut chiar atunci și a trebuit să filmăm cadre în ipostaze tandre. Asta a fost destul de greu la început pentru mine – latura mea introvertită mi-a dat bătăi mari de cap”, recunoaște Roxen. „În a doua zi însă a fost mai ușor, am comunicat cu adevărat și chiar ne-am bucurat de toate atracțiile din parcul de distracții. Aș vrea ca prin această piesă să transmit oamenilor să aibă mai mult curaj să spună ceea ce simt cu adevărat”, a mai adăugat artista.

Clipul evidențiază latura sexy-jucăușă a artistei, care jonglează cu aparițiile ei în costum elegant, dominate de sobrietate, iar la polul opus cu ținutele de școlăriță inocentă. Regia clipului aparține Ralucăi Netca, DoP Alexandru Mureșan, producție Loops Production. Muzica este semnată de Quick, Viky, Theea Miculescu, Ami, Roxen, text Theea Miculescu, Ami, Roxen, producție muzicală Viky și Quick.

Roxen este o apariție fresh în lumea muzicii și a reușit, în scurt timp, să aibă peste 2 milioane de vizualizări pe YoutTube cu piesa „You don’t love me”, în colaborare cu SICKOTOY, piesă lansată în vara lui 2019. Cu un sound visător și ritmat, care aduce în prim-plan o stare de reverie, fiecare experiență muzicală este pentru Roxen o nouă călătorie spre alte lumi.


Șerby Live

a radio with style

Current track
TITLE
ARTIST

Background