Lazy Morning

Scheduled on

Saturday 07:00 10:00
Sunday 07:00 10:00

Tagged as: , ,

Este sfarsitul unei saptamani agitate. Alarma de la telefon nu va mai suna in aceasta dimineata. Ti-ai propus de cateva zile deja ca in acest sfarsit de saptamana să dormi pana la pranz. Ceasul biologic sau puterea obisnuintei te trezesc in ciuda dorintei tale. Tu te încapatanezi să te dai jos din pat, desi ești constient ca nu mai readormi. In final decizi sa mai lenevesti un pic in pat incercand sa te relaxezi.


Asculta Lazy Morning la Serby Internet Radio, un matinal de weelend in conceptul "Rusty Corners".


Acest concept se reflecta in compozitia playlistului care prin intermediul muzicii doreste iti trezeasca amintiri, senzatii, vise semne ale inimii tale ce nu au fost uitate ci doar stau ruginite intr-un colt uitat de timp.


Contact: theseea@serbyradio.ro

Read more

Lazy Morning crew

Creatoarea conceptului “Rusty Corners” va invita in fiecare Sambata si Duminica sa ascultati muzica de buna calitate in cadrul emisiunilor Lazy Morning& Mood:Weekend. Acestea va aduc in prezent melodii care, desi au trecut anii peste ele, nu si-au pierdut frumusetea, energia si vibratia. Cu ajutorul lor doreste sa va trezeasca amintiri, senzatii, vise semne ale […]


Șerby Live

a radio with style

Current track
TITLE
ARTIST

Background